Over Agri Sales Academy

Onze missie

Sinds onze start in 2010 is de missie van de Agri Sales Academy glashelder; wij verbeteren de commerciële performance in de agribusiness en foodindustrie.


We blinken uit in drie dingen

1

Expertise in de food- & agrisector

Met een hoofdkantoor in Wageningen onderhouden we een nauwe samenwerking met Wageningen University & Research (WUR) en de agrarische hogescholen.

Zo blijven we op de hoogte van hedendaagse trends en ontwikkelingen in de agri- en foodindustrie en passen we de inhoud van verkooptrainingen hier continu op aan.

2

Vertrouwen als basis

Wij geloven dat het bij sales draait om het creëren van een vertrouwensrelatie met de klant. Als de klant, naast jouw bedrijf, uit drie andere goede partijen kan kiezen? Wie kiest hij dan en waarom? Vertrouwen speelt een sleutelrol! Vanuit deze visie zijn onze verkoopopleidingen ontwikkeld door onderwijskundigen en topverkopers uit de food- & agrisector.

3

Wereldwijd actief

Onze lokale trainers zijn actief in méér dan 25 landen in Europa, Azië en de USA en we groeien sterk. Door deze wereldwijde dekking zijn wij in staat om internationale klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun commercieel talent.

Wij werken

  • Voor mooie internationale organisaties;
  • Op basis van gelijkwaardigheid en partnership;
  • Hedendaags; we maken gebruik van blended learning;
  • Met een hoog energiebehoud tijdens de trainingen;
  • Met praktijkgerichte oefeningen: know-how + show-how;
  • Met trainers die kennis hebben van de sector.

Naast bovenstaande verkoopopleidingen organiseren we regelmatig inspiratiedagen, boostersessies en masterclasses.

×