Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen door onze klanten en deelnemers. Aarzel niet als je aanvullende informatie wenst of met een van onze opleidingsadviseurs van gedachte wilt wisselen, en bel: 088–2474700.

Worden jullie trainingen in meerdere talen aangeboden?
We hebben in meer dan 25 landen lokale trainers! Onze incompany- (bedrijfsinterne) trainingen worden in de lokale taal aangeboden.
Wat houdt blended learning in?
Blended learning is een mix tussen online leren (e-learning) en offline leren (face- to-face in een trainingzaal). In de digitale leeromgeving vergaar je kennis, tijdens de training zet je deze kennis om in vaardigheden en tenslotte pas je de aangeleerde vaardigheden toe in de praktijk.
Wat houdt een assessment in?
Een assessment houdt in dat we jouw individuele leerbehoefte van de verkooptraining in kaart brengen. Dit assessment vindt digitaal, voor de eerste trainingsdag, plaats. Dit is jouw zogenaamde ‘start-status’ waarmee je jouw leerdoelen voor de verkooptraining bepaalt.

Aan het einde van de opleiding wordt er opnieuw een digitaal assessment afgenomen en kun je zien welke stappen je hebt gezet en aan welke ontwikkeling je nog aandacht kan geven.

Wie kan de uitkomsten van mijn assessment inzien?
Het is jouw assessment en de uitkomsten zijn vertrouwelijk. Het is aan jou om de uitkomsten te delen met wie je wilt.
Wat zijn de trainingstijden?
Het merendeel van de trainingen start om 8:30 uur en eindigt omstreeks 12.00 uur. Enkele verkooptrainingen starten om 08.30 uur en eindigen om 15.00 uur. Wij raden je aan om voor actuele informatie omtrent data en tijden te kijken op de betreffende trainingspagina.

Online (My Sales Academy) zijn wij altijd geopend!

Hoe zorgen jullie voor een juiste energieverdeling?
De trainer houdt nauwlettend het energieniveau van de groep in de gaten. Ook zorgen onze werkvormen voor een goede energieverdeling gedurende de dag. Tijdens de training zijn er verschillende korte pauzes.
Hoeveel deelnemers zitten er in een groep?
Agri Sales Academy werkt met een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers.
Enkele trainingen geven wij bewust in kleinere groepen.
Op deze manier kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.
Krijgen de deelnemers huiswerkopdrachten?
Ja, voor alle programma’s geldt dat tussen de trainingsdagen in opdrachten worden meegegeven. Na elke trainingsdag word je online uitgenodigd om je acties op te schrijven en deze eigen te maken in de praktijk.
Wat houdt een intakegesprek in?
Ongeveer vier weken voorafgaand aan een training vindt een schriftelijke en/of telefonische intake plaats. Op basis van je intake plaatsen wij jou in een groep van deelnemers met overeenkomstige (opleidings)achtergrond en leerdoelen.
Hoe werkt de inschrijfprocedure?
Na ontvangst van jouw inschrijving krijg je een persoonlijke assistent toegewezen. Ongeveer vier weken voorafgaand aan je training ontvang je per e-mail een informatiepakket met daarin de bevestiging van deelname, de data en tijden van de training en een routebeschrijving naar de trainingslocatie. De factuur wordt normaliter binnen enkele dagen na inschrijving verzonden en dient betaald te zijn voor aanvang van de training.
Kan ik mijn deelname aan een training verzetten?
In uitzonderlijke gevallen kan je een – nog niet gestarte – training verzetten naar een latere datum. Je dient je verzoek schriftelijk en uiterlijk twee weken voor aanvang in. De uiteindelijke beslissing van het doorschuiven van een training ligt bij Agri Sales Academy. Wij zullen bij het verzetten € 125,- in rekening brengen. Het is niet mogelijk om een deel van de training bij een andere groep te volgen.
Worden er deelnamecertificaten uitgereikt?
Je ontvangt, na een volledig afgerond programma, een certificaat van deelname.
Deze wordt normaliter op de laatste trainingsdag aan je uitgereikt.
Wat is er inbegrepen in de kosten?
De trainingslocatie, koffie en thee en alle trainingsmappen en -materialen zijn inbegrepen in de prijs.

Alle prijzen die vermeld staan op deze website zijn exclusief BTW.
Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij de trainingsprijs. Indien gewenst kun je bij het hotel of conferentiecentrum zelf een overnachting reserveren. Wij zijn je hierbij graag van dienst.

Hoe werkt de facturatie?
Na ontvangst van jouw inschrijving ontvang je direct een bevestiging van je trainingsdeelname met een link naar het intakeformulier. Gelijktijdig wordt de factuur verzonden. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen en dient voorafgaand aan de training voldaan te zijn.
Geven jullie ook incompany-trainingen, oftewel bedrijfsinterne trainingen?
Alle open trainingen kunnen ook bedrijfsintern (incompany) gegeven worden. Een incompany-training is bij Agri Sales Academy altijd maatwerk. Dit betekent dat wij het programma afstemmen aan de hand van de leerbehoefte binnen jouw organisatie.

Agri Sales Academy beschikt over een eigen Research & Development-afdeling waar continue wordt gewerkt aan het ontwikkelen van leerprogramma’s die aansluiten op hedendaagse thema’s. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op, wij voorzien je graag van de juiste informatie, bel: 088 – 247 4700.

Waar vinden de trainingen plaats?
De open trainingen vinden plaats op de Agri Sales Academy-trainingslocaties. Deze liggen verspreid over Nederland. Wanneer je dat wenst kun je er ook overnachten.

De locaties zijn goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als per auto en beschikken over een ruime parkeergelegenheid.

Hoe stellen jullie de groepen samen?
Voorafgaand aan een Agri Sales Academy-training vindt een (telefonische) intake plaats. Door middel van deze intake wordt op basis van de achtergrond, het functieniveau en de doelstellingen van de deelnemer een selectie gemaakt voor een bepaalde groep. Op deze wijze kunnen wij jou de hoogst mogelijke zekerheid bieden dat de deelnemers in de groep nauwlettend op elkaar aansluiten.
Wat is de achtergrond van de trainers?
Een Agri Sales Academy-trainer heeft naast een gedegen trainersopleiding de nodige ervaring in de praktijk opgedaan. Ze hebben allen kennis en affiniteit met de agrarische sector en foodindustrie.

Onze trainers worden permanent gevoed over de ontwikkelingen binnen de agribusiness en foodindustrie. Daarnaast volgen ze twee keer per jaar een training die ingaat op de laatste ontwikkelingen binnen het trainersvak en op salesvaardigheden.

Ons team versterken
Wil jij als verkooptrainer of trainingsacteur ons team versterken, neem dan contact met ons op!

Naast bovenstaande verkoopopleidingen organiseren we regelmatig inspiratiedagen, boostersessies en masterclasses.

×